Praktijkinformatie

Picture

Huisartsenpraktijk Gagelhof is een mooie praktijk in Utrecht-Overvecht, waar 4.400 patiënten uit verschillende culturen huisartsenzorg ontvangen.

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Gagelhof is een mooie praktijk in Utrecht-Overvecht, waar 4.400 patiënten uit verschillende culturen huisartsenzorg ontvangen.

Picture

Bereikbaarheid

De praktijk is op werkdagen open van 8.00 – 17.00 uur. Voor het maken van afspraken en het opvragen van uitslagen verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen.

De telefoonlijnen worden veel gebruikt en kunnen dus wel eens bezet zijn. U komt dan in een wachtrij terecht. De assistentes proberen u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

De assistente vraagt u waarvoor u komt. Zij doet dit om samen met u in te schatten op welk moment en bij welke medewerker u het best terecht kunt. Als u meerdere klachten heeft of denkt meer tijd nodig te hebben kunt u de assistente vragen meer tijd te reserveren.

Uitslagen

Voor uitslagen van een onderzoek kunt u de praktijk tussen 13:30 – 16:30 uur bellen. Indien nodig kan de assistente met de huisarts overleggen.

Telefonisch spreekuur

Indien u de huisarts telefonisch wilt spreken, kunt u dat voor 12 uur via de assistente aanvragen.

Huisbezoek

Voor het aanvragen van een huisbezoek kunt u iedere ochtend tussen 8.00-12.00 uur bellen.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Spoed tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten

Heeft u op werkdagen na 17.00 uur of in het weekend spoedzorg nodig? Bel dan met de Huisartsenpost Stad Utrecht, Burgemeester Fockema Andreaelaan 60, 3582 KT Utrecht, tel.: 088-1309670  

De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur de volgende morgen. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Een bezoek aan de Huisartsenpost kan alleen op afspraak.

Niet verschijnen op afspraak zonder afbericht

Als je niet op de gemaakte afspraak kan komen, zeg deze dan ruim van te voren af. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afzegging zijn de kosten van het gemiste consult voor eigen rekening!

Onderdeel van Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Goede zorg en patiënt centraal staat bij Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid. Digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden, afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Lees meer op: www.centrichealth.nl