Het team

Picture

Ons team is hecht en bestaat uit drie huisartsen, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en vier dokterassistenten. 

Het team

Ons team is hecht en bestaat uit drie huisartsen, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en vier dokterassistenten. 

Picture

Huisartsen

Dhr. Rob Ramcharan

Huisarts

Dokter Ramcharan startte in 1997 in de huisartsenpraktijk Nijldreef (de voorganger van huisartsenpraktijk Gagelhof). Daarvoor werkte hij op de ambulancedienst, eerste hulp en op de afdelingen verloskunde en chirurgie van een ziekenhuis en tijdens zijn huisartsopleiding deed hij ervaring op op de afdelingen cardiologie, interne geneeskunde en psychiatrie.

Dokter Ramcharan oefent het huisartsenvak zo breed mogelijk uit. Zijn speciale interesse gaat uit naar kleine chirurgische ingrepen, geriatrie (zorg voor ouderen) en psychosociale begeleiding.

Dokter Ramcharan is 53 jaar oud, getrouwd met Nita en vader van twee zonen: Shivash van 20 jaar en Vishay van 12 jaar oud. Hij houd van wandelen, badminton, koken, tuinieren en reizen.

Dhr. Sinan Kaya

Huisarts

Dokter Kaya studeerde in Istanbul (Turkije) af in de geneeskunde en werkte daar 2 jaar als arts. Tijdens een vakantie in Nederland leerde hij zijn vrouw kennen. In 2004 emigreerde dokter Kaya naar Nederland. Hij volgde een aanvullende opleiding aan de Universiteit Utrecht zodat hij in Nederland als arts kon gaan werken en specialiseerde zich als huisarts. Hij houdt van de veelzijdigheid van het vak en van de spil die huisarts is in de zorg.

Directe aandacht voor patiënten, laagdrempelige contacten en goede zorg, dat is wat dokter Kaya belangrijk vindt. Zijn speciale interesse gaat uit naar kleine chirurgische ingrepen, injecties in de gewrichten en diagnostiek. 

Mw. Ilke Akdogan-Bicer

Huisarts

Dokter Akdogan is sinds maart 2012 werkzaam als waarnemend huisarts bij verschillende huisartsenpraktijken in Utrecht. Sinds april 2014 werkt zij op de dinsdagen bij de huisartsenpraktijk Gagelhof. Dokter Akdogan is getrouwd, heeft 1 kind en woont in Montfoort.

Tereza Vacikar

Huisarts i.o.

Assistentes

De assistentes zijn het aanspreekpunt van de praktijk. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, stellen zij u een aantal vragen. In samenspraak met u kan de assistente vervolgens een afspraak voor u maken bij een van de huisartsen, de praktijkondersteuner of u zelf verder helpen.

Onze assistentes houden ook zelf spreekuur en verrichten zelfstandig diverse handelingen. U kunt bij hen terecht voor onder andere het meten van uw bloeddruk, het maken van een uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, het aanstippen van wratten, injecties enz.

Nita Ramcharan

Assistente

Nita Ramcharan, vrouw van Rob houdt zich in de praktijk bezig met de financiële administratie en is daarnaast ben ik 2 dagen per week werkzaam als doktersassistente. In 2010 heb zij haar opleiding hiervoor afgerond.

Voorheen werkte Mw. Ramcharan bij het Bureau Voorlichting Gezondheidszorg Buitenlanders. De contacten met mensen uit verschillende culturen heeft zij altijd ontzettend leuk gevonden en zij werkt dan ook met veel plezier in de praktijk!

Zübeyde Gocken

Assistente

Zübeyde Gocken werkt sinds mei 2015 als dokterassistente bij huisartsenpraktijk Gagelhof. De afwisseling die er is maakt haar werk elke keer weer interessant.

Inge

Assistente

Cigdem Guzel

Assistente

Cigdem Guzel werkt sinds maart 2020 in de praktijk als doktersassistente. De afwisseling in het werk, de sfeer in het team en een doelgroep met verschillende culturen maken het voor haar ieder dag weer leuk en leerzaam.

Praktijkondersteuners somatiek

Sinds enkele jaren werken veel huisartsen met een praktijkondersteuner. Een praktijkondersteuner is iemand met een specifieke opleiding op het gebied van de chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, astma/COPD en diabetes. Daarnaast kan de praktijkondersteuner in opdracht van de huisarts verschillende andere werkzaamheden uitvoeren.

De praktijkondersteuners hebben in onze praktijk verschillende spreekuren:

  • Hart- en vaatziekten
  • Ouderenzorg
  • Het afnemen van longfunctietesten
  • Diabetescontroles

Ellen van Ginkel

Praktijkondersteuner somatiek

Ellen van Ginkel begeleid als praktijkondersteuner patiënten met chronische aandoeningen.

Zij deelt de bijzondere interesse van Rob Ramcharan voor de zorg aan de ouderen. Toen in 2010 het ‘Ouderenproject Midden Utrecht’ zich aandiende, is de praktijk daar direct aan deel gaan nemen. Voor dit project heeft Ellen de scholing Praktijkverpleegkundige Ouderenzorg aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en afgesloten. Zij hoopt met haar bijdrage de kwaliteit van de zorg voor ouderen te kunnen verbeteren.

Verder is Ellen actief bezig met het realiseren van een spreekuur voor mensen met astma en COPD.

Jeanette van Egmond

Diabetesverpleegkundige

Jeanette werkt sinds 2001 als diabetesverpleegkundige. Zij volgt scholingen om hoogte te blijven van de ontwikkelingen en behandelingen in de diabeteszorg, is geaccrediteerd en mag medicatie voorschrijven. Jeanette werkt sinds 2010 in verschillende huisartsenpraktijken Utrecht. 

Liesbeth van Tiel

Longverpleegkundige

Liesbeth van Tiel werkt bij huisartsenpraktijk Gagelhof als longverpleegkundige.

Praktijkondersteuners GGZ

Yesim Karaslan

Psycholoog

Yesim Karaslan is sinds januari 2020 werkzaam als praktijkondersteuner GGZ bij Gagelhof. Yesim heeft psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met als specialisatie klinische psychologie. Patiënten kunnen bij haar terecht met verschillende psychische klachten: bijvoorbeeld met angstklachten, stemmingsklachten, verslavingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en relatieproblemen. Yesim kijkt samen met u hoe uw klachten er precies uitzien, hoe zij u daarbij kan helpen en of een doorverwijzing naar een GGZ-organisatie passend kan zijn.